Lid worden ?

Leuk dat je meer wilt weten over het lidmaatschap van Harmonie Lepelstraat!
Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het plezier van zelf muziek maken. Ook jij bent van harte welkom!

Kennismaken

Jong
We vinden het leuk als je gewoon een keer komt kijken tijdens één van de oefenavonden. Neem gewoon even contact op, wij praten je graag bij over alle actuele mogelijkheden om nader kennis te maken.

Al wat ouder
Al wat ouder of meer ervaren? Ook op latere leeftijd is musiceren een leuke (nieuwe) hobby. Velen gingen je al voor! Daarnaast staan wij altijd open voor ervaren muzikanten die op zoek zijn naar een gezellige vereniging. Wil je meer weten of gewoon een keer de sfeer proeven? Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen tijdens de repetities. Op deze website vind je onder de button; Vereniging, specifieke informatie over de diverse onderdelen, waaronder de repetitietijden.

Aanmelden
Lid worden is heel eenvoudig, stuur gewoon een mailtje naar ons secretariaat harmoniestantoniuslepelstraat@hotmail.com. Je ontvangt dan direct een aanmeldingsformulier. Heb je nog vragen over het lidmaatschap, dan kun je ook een mail sturen naar onze secretaris.