Bevrijdingsdag 2010

8 april 2010

Tja, wij van de Harmonie St. Antonius dachten deze 5 mei niet maar zo voorbij te laten gaan, 65 jaar vrij is toch wel een markante datum. Wij dachten aan een “VRIJLOOPIN” met diverse groepen/verenigingen die wat muziek zouden kunnen maken of iets uitbeelden. Dat zou dan in de middag kunnen beginnen tot in de avond uurtjes.

Ondanks dat deze 5 mei een officiële feestdag is, bleken alleen de “ambtenaren” hier voor een vrije dag te krijgen. Waarschijnlijk dat daardoor de reactie van de aangeschreven groepen zeer gering was. Door de lauwe reactie hebben we afgezien van het idee om in de middag te beginnen met de “VRIJLOOPIN”. Met de reagerende groepen hebben we wel een avond vullend programma kunnen organiseren. Zie hiervoor het volgende (muzikale) programma:

1. 18:30 Leerlingen/blokfluiters van Harmonie St. Antonius
  2. 18: 55 Fanfare Euphonia
  3. 19:30 Dweilorkest Klad d’r in
  4. 20:00 Saxofoonensemble Saxofobie
  5. 20:30 Strijkersensemble Plan B
  6. 21:00 Levensliederenkoor de Straotzangers
  7. 21:30 Dweilorkest Toontje d’r Bij
  8. 22:00 Harmonie St. Antonius

De locatie van de 5 mei viering is in het Gemeenschapshuis St. Antonius (Het Patronaat), Kerkstraat 84 te Lepelstraat.

We hopen dan natuurlijk wel op grote toeloop van het publiek op deze 5 mei viering! Zodra alles weer achter de rug is dan zullen de nodige foto’s, verslagen etc. op de site worden gepubliceerd.

Tot 5 mei!