Roparunnerstadverkiezing

Beste Roparunvrienden.

We zijn weer op de derde plaats geeindigd (€ 12.500,-). Zele is eerste en Ossendrecht tweede. We zijn op een paar (tiental) punten genaderd t.o.v. de tweede plaats. Dit allemaal dankzij jullie grandioze inzet. Waarvoor iedereen jullie zeer erkentelijk is.

We zijn hier gelukkig mee, gezien de tien genomineerden. De concurrentie wordt (gelukkig) steeds groter. Er zijn ook door het landelijk bestuur van de Roparun weer de nodige projecten gehonoreerd die werkzaam zijn voor dit zo goede doel, bijv. een hospice; een organisatie voor de psychologische begeleiding van kankerpatienten en hun familie; een organisatie voor het maken van pruiken die gratis aan kinderen en jongeren tot 18 jaar worden verstrekt, die te maken krijgen met haaruitval en nog een aantal goede projecten die een mooie cheque kregen uitgereikt.

Volgend jaar gaan we voor de eerste plaats. Zeker met jullie grote inzet en creativiteit.

Maarten van Eekelen heeft de cheque in ontvangst genomen. Hiervoor zal samen met de gemeente en wij van de doorkomst een goede bestemming worden gevonden voor hetzelfde doel. Als er van jullie uit hiervoor ideeen zijn geef het aub door, dan zal dit worden meegenomen bij de uiteindelijke keuze.

Gr. Jan van Loon.